YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi

Mrt

"Yeni yılın başlangıcı", "baharın müjdecisi", "doğa bayramı" olarak kabul gören ve tarihi 18 asırdan fazla olan 21 Mart Nevruz Bayramı, asırlardır devam eden gelenekleriyle okulumuzca kutlandı. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,

Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. "

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerince hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı büyük bir beğeniyle izlendi.

Emek veren, katkı sunan, görev alan öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programının hazırlanmasından sunumuna kadar her aşamasında emek veren, katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayı sebebiyle hazırlanan okul panomuzda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeşilay Liseler Arası Münazara Yarışması

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından hazırlnan Yunus Emre Panosu