YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi

Nis

Sayin Velilerimiz, 18/04/2024 Persembe günü saat 12:30 da okulumuz konferans salonunda 2. Dönem Veli toplantisi yapilacaktir. Ögrencilerinizin devam-devamsizlik ve ders durumu hakkinda bilgi almak icin toplantiya katiliminizi bekliyoruz.

Nis

Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) başlıca kene tutunması veya keneyle temas sonucu bulaşabilen ve ölümle sonuçlanabilen bir hastalıktır.  Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte hastalığın bulaştırıcısı olan keneler aktif hale gelmekte, bu sebeple hastalık bahar ve yaz aylarında görülmektedir. Hastalığın önlenmesinde en önemli husus kişisel korunma tedbirlerinin alınmasıdır.

Dilimizin Zenginlikleri Nisan Ayı Etkinlikleri

Mrt

Sayın Velimiz, 21.03.2024 Perşembe günü saat 12.30'da okul konferans salonunda okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından 'Çocuklarda Sınır Koyma' konulu seminer gerçekleştirilecektir.

Gerekli duyarlılığı göstermenizi ve katılmanızı rica ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginliklri Projesi Kapsamında "Safahat" Konulu Çevirim İçi Liseler Arası Bilgi Yarışması